Myosefri med massagepistol

dame får massage

Myosefri med massagepistol

De fleste mennesker oplever ind i mellem at være øm, eller have ondt et eller andet sted i kroppen. Ofte er det nakken eller skuldrene, den er gal med.
Én af hovedårsagerne til dette skyldes at mange med stillesiddende jobs, sidder i meget uhensigtsmæssige stillinger i mange timer hver eneste dag.

Dette er uundgåeligt noget, der med tiden vil give spændinger i musklerne i nakke, skuldre og ryg, medmindre man får gjort noget ved det i opløbet.
Disse spændinger i musklerne kan udover ømhed og deciderede smerter, også give forringet mobilitet i kroppen.

Dette vil bevirke at man får svært ved fx at tage tøj på, eller udføre visse bevægelser, hvor de ømme muskler kommer i brug.

På samme måde vil det også påvirke éns præstation inden for den sport eller idræt, man eventuelt dyrker.

Hvad kan man gøre for at undgå at det når så vidt?

Der er forskellige tiltag, man kan gøre, for at forebygge ømhed og smerter i nakke og skuldre. Skyldes ømheden, som det tit er tilfældet at man sidder foran en computer i mange timer hver dag, kan man fx med fordel indrette sin plads på en ergonomisk måde.

Det kan bla. gøres ved at have det øverste af skærmen i højde med øjnene, samt indstille sin stol så éns fødder er fladt i gulvet. Dette vil bevirke at man ikke i samme omfang spænder i nakke og skuldre.

Ud over det, kan man så vidt muligt forsøge ikke at sidde ned i al for lang tid ad gangen. Sidder man ved et hæve-sænke bord, kan man rejse sig af og til og stå i omkring 20 minutter, før man sætter dig igen.

Er skaden sket, og man har fået myoser i nakke og skuldre, kan man med fordel også gøre brug af en massagepistol.

En massagepistol er et relatvit nyt fænomen indenfor massageapparater. Den ligner en pistol – deraf navnet.

Måden, den fungerer på, er ved hjælp af en “arm”, der hurtigt bevæger sig frem og tilbage med et tryk, der er nok til at fungere som en massage, når den holdes på de ømme muskler.

Alt efter, hvilken massagepistol, man vælger har de forskellige tryk, som måles i RPM – jo højere, jo bedre. Desuden er det muligt at skifte hovedet på massagespistolen afhængigt at, hvor på kroppen, man vil bruge den.

Fordele ved brug af massagepistol

  • Løsner nakke og skuldre ømhed
  • Reducerer muskelømhed
  • Øger blodcirkulationen i muskler
  • Opvarmer musklerne
  • Fremskynder muskelrestitution
Close
Menu
Social profiles