Bliv sundere med økologiske fødevarer

skål med mysli

Bliv sundere med økologiske fødevarer

For at holde sig sund og rask, hører det sig til, primært at spise sunde fødevarer, for derved at holde sygdom og dårligdom fra livet.

Der findes mange misforståelser og “myter” om, hvilke fødevarer, der er sunde, og hvilke der ikke er. Fx er rigtig mange af dén mening at sushi, spelt og frugtyoghurt er meget sunde fødevarer. Men ser man disse fødevarer efter i sømmene én for én, kan konstatere at det i virkeligheden forholder sig lidt anderledes.

Hvad angår sushi, er størstedelen at et stykke sushi hvide ris, og hvide ris består af stivelse og tomme kalorier, så påstanden om at sushi er sundt holder ikke helt. Fisken i sushi er sund, så hvis man holder sig til at spise sashimi, som kun består af fisk, så er det sundt.

Spelt har i de senere år fået status af at være noget af det sundeste, man overhovedet kan indtage. Medmindre man indtager fuldkornstypen af spelt, svarer det dog til at spise hvide ris, da ikke-fuldkorns spelt på samme vis indeholder masser af stivelse og tomme kalorier.

Og hvad angår frugtyoghurt, er det som regel fyldt med sukker, medmindre det er et light produkt, og selv da indeholder det ofte relativt store mængder fedt.

Hvilke fødevarer er sunde?

Det er essentielt for os mennesker at vi får en varieret og velafbalanceret kost, for at opretholde en sund organisme. Derfor er det en rigtig dårlig idé primært at leve af at spise junkfood og forarbeldet mad.

Din krop har brug for fødevarer og ingredienser af høj kvalitet med et højt næringsindhold.

En måde at være sikker på at du får det, er ved selv at stå for at lave størstedelen af den mad, du indtager. Så er du selv herre over, hvilke ingredienser, der bruges og kvaliteten af dem.

Økologiske fødevarer

Vælger du økologiske ingredienser og fødevarer til din madlavning, er du et langt skridt tættere på gode og sunde kostvaner, der vil komme din overordnede sundhed og dit helbred til gode på længere sigt.

Urtekram fx har økologiske fødevarer, der er rige på vitaminer, mineraler, proteiner og sunde fedtstoffer, såsom fuldkornspasta, krydderier, knækbrød, havreboller, mandelmel og meget, meget mere.

Så er du på udkig efter lækre, sunde, naturlige og ikke mindst 100% økologiske fødevarer og ingredienser, som du kan bruge til madlavningen, er de et besøg værd.

Og du garanteret et produkt, der er skabt med omtanke for dyr, miljø og natur, og hvor der aldrig bliver gået på kompromis med hensyn til kvalitet og krav om økologi og miljøbevidsthed

Close
Menu
Social profiles