Babysvømning uden “uheld”

baby på seng

Babysvømning uden “uheld”

Babysvømning er en aktivitet, som har mange gavnlige fordele for både babyen og forældrene.

Udover at et skaber glæde for både barn og forældre, er det også sundt for barnet at få en fornemmelse for det våde element, og hvordan kroppen bevæger sig i vandet, hvormed det kan udvikle og forbedre sine motoriske færdigheder.

Derudover får barnet også bevæget kroppen en hel del, hvilket giver motion, som har gavnlige virkninger på bland andet kredsløbet.

Det er også sundt for både barn og voksen at opleve noget sammen, der ligger uden for hverdagens rutiner, og på denne måde knytte endnu tættere bånd sammen som barn og forældre.

Og som forælder er det en pragtfuld oplevelse at se sin baby boltre sig i vandet og se, hvordan de reagerer på at være i vand.

Der er dog én ting, som ikke er så sjovt – i hvertfald ikke for forældrene, eller for de andre gæster i svømmehallen for den sags skyld. Og det er hvis den lille baby under svømningen kommer ud for et lille “uheld” på naturens vegne.

Hvad enten der er tale om et lille uheld, eller et stort uheld i vandet, er det ikke den mest morsomme situation pludselig at stå i som forældre. Især ikke, hvis man er alene med sit barn.

Hvis det er et stort uheld bliver alle gæster nødt til at forlade svømmehallen, da man af hygiejniske årsager selvklart er nødt til at rense vandet.

Det er unægteligt en lidt småpinlig og halvdum situation at stå i, og kan måske endda få forældrene til at få lidt røde ører, fordi de været skyld i at turen i svømmehallen er kommet til en ufrivillig og abrupt afslutning for alle de andre babyer og deres forældre.

Gå IKKE ned på udstyr

Hele denne skitserede, fiktive situation kunne nemt have været undgået med det rette svømmeudstyr til babyen. Og dette svømmeudstyr består af noget så simpelt, dog genialt og praktisk som et par blebadebukser, eller badeble / svømmeble, som alle er forskellige betegnelser for det samme.

Der er tale om en ble, der er fremstillet med et tyndt lag tætvævet materiale på indersiden, der effektivt formår at sikre at både små og store naturlige uheld forbliver lukket inde, og derfor ikke kan forårsage at mor og far skal stå med røde ører i omklædningsrummet og undgå at se de andre småbørnsforældre i øjnene, som ufrivilligt er beordret op af vandet.

Mange svømmehaller har af gode grunde et krav om, at babyer skal have badeble på, når de er i vandet.

Close
Menu
Social profiles