Træningsrelateret dating

dating

Træningsrelateret dating

Leder du efter den eneste ene, eller måske bare én gå på dates med, og opleve forskellige ting, og se, hvor det bringer jer.
Og skal den person helst være én, der træner og går ligeså meget op i træning, som du gør?

Men har du svært ved at finde sådan en person i byen?
Så kan du med fordel oprette en profil på fx dating.dk. Der er omkring 450.000 medlemmer på dating.dk, som er Danmarks ældste dating site. Faktisk blev den oprettet helt tilbage i 1998, og er i dag ikke bare den ældste, men også største dating site i Danmark.

Der er med andre ord meget stor sandsynlighed for at du vil kunne finde personer, som har de samme interesser og holdninger til dating, som du har.

Derfor kan du spare en masse tid og ikke mindst penge på at have en profil der. Tid og penge, som du ellers ville have brugt på den ene bytur efter den anden, hvor du en gang imellem måske møder én, som du ender på en date med, hvor det så viser sig på selve daten at I faktisk ikke passer særlig godt sammen. Med online dating er det nemt at afklare en masse ting allerede inden man mødes.

Mulighed for gratis profil

På dating.dk er det faktisk muligt at oprette en gratis profil, så man behøver ikke at skulle betale noget for at teste det af og se om det er noget for én.

En gratis profil har begrænsede funktioner i forhold til en betalingsprofil. Men den gratis profil har stadig en masse gode grundlæggende funktioner, som man kan bruge til at komme godt i gang med at finde en at gå på dates med.

Med en gratis profil kan du fx:

  • Få din egen personlige profil
  • Finde singler i nærheden af dig
  • Besøge andre profiler
  • Få adgang til dating.dk app’en
  • Bruge det indbyggede matchmaking system
  • Deltage i forskellige events

Du kan nemt og hurtigt komme i kontakt med nogen, der fx har træning som interesse, og som søger en træningspartner, eller en flirt, kærligheden, eller bare en ny ven. Der er altså alle muligheder for at finde en partner, der har en aktiv livstil og går op i træning og fitness.

Én af de ekstra funktioner, du får med en betalingsprofi, er at du får ekstra visninger i søgeresultaterne på siden, det har den betydning at din profil bliver vist oftere og dermed er chancerne også større for at du i sidste ende matcher med den rette person.

Hvis du vil give dig i kast med online dating og gerne vil finde nogen, der har de samme træningsrelaterede interesser som dig, er dette et godt bud på, hvor der kan lade sig gøre.

Close
Menu
Social profiles