sunde måltidskasser altomhelse.dk

Sunde måltidskasser

Er du og din familie ved at være trætte af at spise de samme gamle, kedelige madretter uge efter uge? Så er det måske en god idé at se om ikke måltidskasser er løsningen for jer. Med en måltidskasse, er der masser af både tid og planlægning at spare.

For småbørnsfamilier kan det være tidskrævende og ofte også en halvstressende omgang at skulle planlægge, handle ind og lave mad. Enten har man ikke fået handlet ind, og må gøre det efter en lang arbejdsdag.

Eller man mangler lige et par ingredienser, som er vigtige for det planlagte måltid, og så må man en hurtig tur i supermarkedet.

Dér er det guld værd at menuen allerede ER planlagt med en måltidskasse. Alle ingredienser og råvarer er allerede handlet ind for dig og de gode og sunde opskrifter er klar.

Det eneste, der skal gøres, er sådan set bare at tilberede et lækkert måltid. De fleste retter er sat sammen sådan at de højst tager omkring 15-30 min. at tilberede. Så bliver det ikke meget nemmere.

Det vil sige at du ikke behøver at bruge mere tid end højst nødvendigt i køkkenet, og det frigiver tid til at andre gøremål, eller interesser kan tilgodeses bedre.

Miljøvenlige, økologiske og økonomiske måltidskasser

Med en måltidskasse ordning, er man med til at mindske madspild, da man fx ikke får en hel pose gulerødder, hvis opskriften siger at man kun skal bruge fire.

Når man køber en hel pose gulerødder, ender det tit med at mange ligger i køleskabet og halvrådner. Og til sidst må man smide de resterende gulerødder ud.

Man får heller ikke lavet de sædvanlige unødvendige impulskøb, når man er ude at handle, så på den måde får man også sparet penge. Med en måltidskasse får man kun de ingredienser, der indgår i opskrifterne til de retter, der passer til kassen.

Og så er langt størstedelen af råvarerne som regel økologiske og, hvis du er vegetar kan du naturligvis vælge at der ikke skal være kød i.

Færdiglavede retter leveret lige til hoveddøren

Mange får leveret måltidskasser, fordi det er nemt og praktisk at de bliver leveret til hoveddøren, hvor man så bare skal tage dem ind i sit køkken og gå i gang med at tilberede ingredienserne.

Hos Sund Takeaway er deres mål dog at gøre hverdagen endnu lettere og give dig endnu mere overskud til andre gøremål.

Derfor er deres koncept at du får leveret sunde, kalorielette færdiglavede retter, som ikke kræver anden tilberedning end at de skal varmes op. Så bliver det ikke nemmere!

Disse måltidskasser får du naturligvis leveret direkte til din hoveddør. Og du kan modtage måltider op til 5 dage om ugen, fra 1-5 måltider om dagen.


Læs også: Er morgenmad dagens vigtigste måltid? & Hvad er periodisk faste?

Close
Menu
Social profiles