mand bliver masseret

Fordele ved massage

De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv at have problemer med fysikken på den ene eller anden måde.

Årsagerne kan i sagens natur være mange, men typisk vil de fleste, der har stilsiddende kontor arbejde opleve at få ømhed eller deciderede smerter i typisk nakke eller skuldre.

Det skyldes at de fleste, der har stillesiddende jobs, sidder på en uoptimal måde for visse dele af kroppen. Og når man ikke fået ændret den måde at sidde på, og fortsætter med den dag efter dag, måned efter måned og år efter år, vil der på et tidspunkt opstå en uhensigtsmæssig tilstand i form af spændinger og smertefulde myoser i musklerne.

Dette kan heldigvis forebygges, lindres og i mange tilfælde helt fjernes ved hjælp af en god massage af de berørte muskler, som vil løsnes og afspændes, hvormed ømhed og smerter forsvinder.

Hos Zency får du en behandling af absolut højeste kvalitet, der i fællesskab med dig er skræddersyet til lige præcis de behov du og din krop har.

Deres massører har det altid som deres fornemmeste mål at give deres klienter følelsen af at have en 100% funktionel krop, der igen kan gøre de ting, man plejer at gøre med den uden at føle nogen grad af ubehag og smerter.

Derfor videreuddannes deres behandlere løbende gennem kurser, videndeling og erfarings udveksling, hvilket er klientens sikkerhed for at deres massører altid bruger den nyeste viden på feltet og de bedste og mest effektive teknikker.

Der findes en bred vifte af forskellige massageformer, der hver har deres fokus og fremgangsmåde fx:

  • Sportsmassage
  • Gravidmassage
  • Fysiurgisk massage
  • Oliemassage
  • Deep Tissue massage
  • Wellness massage

Sportsmassage

Dyrker man sport, idræt, fitness og lignende, vil man kunne drage stor fordel af sportsmasage, hvad enten man er professionel eller motionist.

Ved sportsmassage er formålet at forbedre sportudøverens forberedelse op til en konkurrence eller lignende og ved at hjælpe til at kunne yde en bedre præstation, og så vidt muligt at forebygge og forhindre skader.

Desuden bliver kroppen bedre til at restituere, da musklerne hjælpes til at udskille affaldsstoffer og tilførslen af frisk ilt- og næringsrigt blod øges, dette er også særdeles effektfuld til at modvirke ophobning af mælkesyre i musklerne under den fysiske udfoldelse.

Ophobning af mælkesyre gør at musklen bliver “træt”, og dermed sættes dens effektivitet markant ned, hvilket naturligvis ikke er optimalt både som motionist og professionel sportsudøver.

En god og professionel sports massage kan altså på en ganske effektiv måde hjælpe sportsudøvere til bedre præstationer og en sundere krop.

Close
Menu
Social profiles